cropped-logo1.png
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

SOM-INK

Avda. Sant Esteve, 18, Granollers

SERVEIS DESTACATS

SOM-INK destaca pel seu compromís amb la qualitat i el medi ambient, oferint cartutxos de tinta i tòners que no només igualen el rendiment dels originals, sinó que també promouen la sostenibilitat a través de pràctiques de reciclatge. Aquest servei integral està dissenyat per a satisfer tant les necessitats de particulars com de professionals, garantint sempre els millors estàndards de qualitat i fiabilitat en cada producte..

Descripció

Imprimeix amb qualitat, pensa amb sostenibilitat: 

SOM-INK, la teva elecció responsable.  

SOM-INK, tintes i tóners Granollers es caracteritza per oferir productes d’alta qualitat i fiabilitat, garantint un rendiment comparable als recanvis originals. A més, la companyia manté un compromís ferm amb el medi ambient, oferint alternatives de reciclatge i pràctiques sostenibles.

La filosofia de SOM-INK se centra en proporcionar una excel·lent relació qualitat-preu i un servei al client destacat, responent a les necessitats i dubtes dels seus usuaris amb un estoc permanentment actualitzat. L’empresa no és una franquícia, sinó una aposta per una gestió responsable dins del seu sector.

Localització

tot-catalunya.cat  /  C/ Joan Prim, 83 1º Planta -08400 Granollers –  Tel. 93.840.52.90  /  info@tot-catalunya.cat