cropped-logo1.png
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

On Menjar

Ultramort: Entre Històries que S'Entrellacen

Història:

Ultramort és com una pàgina que espera ser llegida en el gran llibre de la història catalana. Amb un origen que remunta a temps immemorials, els seus carrers de pedra i places antigues són testimoni de les èpoques que han deixat la seva empremta. Cada racó parla d’historietes que s’entrellacen i es fusionen en una narrativa única.

Arquitectura:

El cor antic d’Ultramort és com una obra mestra arquitectònica que respira història. Cases de pedra que s’alcen amb majestuositat, carrers estrets que es despleguen com fils d’un teixit ric en records. L’Església de Sant Andreu, amb les seves línies gòtiques, és com una sentinella que vigila l’herència del passat.

Turisme:

Ultramort és un destí per als amants de la pau i la serenitat. Les seves riques vistes i la tranquil·litat dels seus entorns fan que els visitants es perdrin en un món de bellesa natural. Els itineraris pels seus carrers empedrats, amb parades en els seus racons més pintorescos, conviden a una immersió autèntica en la cultura local.

Economia:

L’economia d’Ultramort té l’olor de la terra i la dedicació dels qui la treballen. L’agricultura i els petits negocis locals donen vida al teixit econòmic, mantenint viva la tradició. Cada transacció és com un lligam amb el passat, una continuïtat de pràctiques que han estat la columna vertebral de la comunitat.

Fires i Festes:

Les festes d’Ultramort són com un retaule de costums i alegries. La Festa Major, amb els seus espectacles tradicionals i activitats participatives, transforma els carrers en un mosaic de colors i rialles. Les fires locals, amb els seus productes artesanals i gastronòmics, són una oportunitat per als visitants de connectar amb l’ànima del poble.

Monuments:

L’Església de Santa Eulàlia i el seu campanar que s’alcen al cel són el monument més emblemàtic d’Ultramort. Cada pedra conta una història, cada arc una pàgina que explica el passat. Aquest monument és com un guardian que preserva el llegat arquitectònic i cultural de la localitat.

Gastronomia:

La gastronomia d’Ultramort és una paleta de sabors autèntics. Restaurants que ofereixen productes locals i plats tradicionals que captiven els paladars. Els mercats, amb les seves ofertes fresques i gastronòmiques, revelen la passió culinària que ha estat passada de generació en generació.

Ultramort, amb la seva riquesa històrica i ambient encantador, és més que un destí; és un viatge en el temps i una experiència que desperta els sentits. En cada pedra, en cada carrer, emergeix una història, una invitació a explorar un món on el passat es fon amb el present en una dansa intemporal.

Destacats

tot-catalunya.cat  /  C/ Joan Prim, 83 1º Planta -08400 Granollers –  Tel. 93.840.52.90  /  info@tot-catalunya.cat