cropped-logo1.png
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

On Menjar

Savallà del Comtat – Entre Història i Modernitat Idíl·lica

Història:

Savallà del Comtat, una perla oculta enmig de paisatges idíl·lics, ha teixit la seva pròpia història al llarg dels segles. Des dels seus primers dies com a assentament medieval fins als esdeveniments que han forjat la seva identitat, cada pàgina de la història de Savallà del Comtat és un llegat que perdura.

Arquitectura:

L’arquitectura de Savallà del Comtat és un testament visual a la seva rica història. El seu nucli antic, amb carrers empedrats que ressonen amb la passió dels seus habitants, està guardat per les façanes majestuoses de cases que han resistit el pas del temps. L’església parroquial, amb la seva imponent presència, és un símbol de devoció i mestria arquitectònica.

Turisme:

Savallà del Comtat, amb els seus paisatges encantadors, és un destí turístic que captura els cors dels visitants. Els boscos que envolten el poble ofereixen rutes de senderisme que revelen racons secrets i vistes panoràmiques. Les masies rurals, amb la seva autenticitat, proporcionen una experiència de turisme rural única.

Economia:

L’economia de Savallà del Comtat, equilibrada i sostenible, reflecteix la relació harmoniosa amb la terra. Les terres agrícoles produeixen productes locals de primera qualitat, contribuint a una economia local pròspera. Els petits comerços artesanals són guardians de la tradició i la innovació.

Fires i Festes:

Les fires i festes de Savallà del Comtat són com un ballet vibrants de colors i tradicions. Les celebracions locals, com la festa major i les fires temàtiques, omplen els carrers amb música, dansa i la felicitat compartida de la comunitat. Cada esdeveniment és una oportunitat per celebrar l’esperit viu del poble.

Monuments:

Savallà del Comtat és un museu a l’aire lliure d’història viva. L’església de Sant Pere, amb la seva torre que toca el cel, és un emblema de la força espiritual del poble. Les cases senyorials i les arcades antigues són relíquies que enriqueixen el patrimoni arquitectònic.

Gastronomia:

La gastronomia de Savallà del Comtat és un banquet per als paladars més exigents. Els plats tradicionals, com la «cassola de tros» i els «fogons de caça,» mostren la riquesa dels sabors locals. Els restaurants del poble ofereixen una oportunitat per gaudir d’una cuina autèntica amb un toc modern.

Savallà del Comtat – On la història i la modernitat es donen la mà, creant una simfonia única que ressona amb l’essència autèntica d’aquesta encisadora localitat.

Destacats

tot-catalunya.cat  /  C/ Joan Prim, 83 1º Planta -08400 Granollers –  Tel. 93.840.52.90  /  info@tot-catalunya.cat