cropped-logo1.png

GARDECOR

C/ Pla dels pinyols, 38 Caldes de Montbui

SERVEIS DESTACATS

A GARDECOR, la nostra missió és proporcionar solucions que combinin funcionalitat, estètica i durabilitat. Treballem amb materials de la més alta qualitat i oferim un servei personalitzat per assegurar la satisfacció total dels nostres clients. La nostra experiència i dedicació ens permeten abordar cada projecte amb professionalitat i cura pels detalls.

Descripció

Serveis Destacats

  • Fusteria a Mida: Oferim serveis de fusteria personalitzada per crear mobles únics i adaptats a les teves necessitats. Des d’armaris encastats fins a mobles de cuina, ens assegurem que cada peça sigui funcional i estèticament atractiva.

  • Decoració d’Interiors: Transformem els teus espais amb solucions decoratives que reflecteixen el teu estil personal. Ens encarreguem de tot, des de l’assessorament fins a la implementació, per crear ambients acollidors i moderns.

  • Reformes Completes: Realitzem reformes integrals de la llar, incloent cuines, banys i altres espais. El nostre equip s’encarrega de tot el procés, des del disseny inicial fins a l’execució final, assegurant resultats de qualitat i complint amb els terminis establerts.

  • Rehabilitació d’Edificis: Oferim serveis de rehabilitació per a edificis i façanes, millorant la seva estructura i estètica. Ens especialitzem en la restauració de patrimoni i en la millora de l’eficiència energètica dels edificis.

  • Tancaments i Aïllaments: Instal·lem tancaments d’alta qualitat que proporcionen seguretat i aïllament tèrmic i acústic. Oferim una àmplia gamma de solucions, des de finestres fins a portes i altres tancaments exteriors.

Localització

tot-catalunya.cat  /  C/ Joan Prim, 83 1º Planta -08400 Granollers –  Tel. 93.840.52.90  /  info@tot-catalunya.cat