cropped-logo1.png

Hotel la Siuranella

Carrer Rentadors, 2, 43362.

Siurana, Tarragona

977 821 144 

 

Hotel la Siuranella, ubicat al cor del poble de la Siurana. Un espai ideal si busques tranquil·litat, naturalesa i una bona cuina. Des de les nostres habitacions podran veure les grans vistes que tenim, l’encantador poble o les fantàstiques vistes de la Serra de Montsant.

La seva estada serà inoblidable, gràcies a tots els serveis que tens a la teva disposició.

Descripció

Hotel la Siuranella: Tenim tot el que necessites. 

Hotel Siuranella se centra a transmetre tranquil·litat, compromís i atenció per tots els nostres clients. És ideal per venir a desconnectar, passar temps amb amics, parella o familiars. Un hotel petit, exclusiu i familiar.

Comptem amb un total de 6 habitacions, tres tenen vista als carrers del poble de la Siurana, i les altres tenen vista a la Serra de Montsant. El seu disseny és modern però conservant l’essència antiga del priorat. A cada habitació inclou: matalàs prèmium i llençols, barnús, sabatilles, televisió, auto check-in, lavabo amb dutxa, dispensadors rituals, tovalloles i wifi. Els clients podran aparcar al pàrquing de l’hotel amb tan sols 3 € al dia.

L’estada inclou un esmorzar amb productes de la terra, on també podran reservar taula per al restaurant. Podreu degustar les especialitats del xef Rafel Muria, premiat amb una estrella Michelin.

Així doncs, també podeu gaudir de diverses experiències com, escoltar les llegendes del poble, calçotada, visita al celler, visita a vins d’autor, espectacle gastronòmic, etc. A més a més, disposem d’espais per a adaptar-nos a qualsevol esdeveniment segons les vostres preferències.

Visiteu la nostra web www.siuranella.cat per a més informació i contacteu amb nosaltres. 

Hotel la Siuranella: Compromís, Qualitat, Naturelesa i Atenció.

Localització

tot-catalunya.cat  /  C/ Joan Prim, 83 1º Planta -08400 Granollers –  Tel. 93.840.52.90  /  info@tot-catalunya.cat