cropped-logo1.png
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

On Menjar

Mas de Barberans - Un Poble Encisador on la Història Balla amb el Present

Història:

Les arrels de Mas de Barberans es remunten a temps immemorials, amb vestigis arqueològics que testimonien la presència humana des de èpoques antigues. Les històries s’entrellacen amb les pedres del seu casc antic, amb relats que han resistit el pas del temps.

Arquitectura:

El cor de Mas de Barberans batega amb l’arquitectura tradicional de les terres del sud. Cases de pedra amb detalls artesanals, com l’església parroquial de Sant Pere, s’alcen com guardians silenciosos del patrimoni local.

Turisme:

Mas de Barberans és una joia amagada per als amants de la natura i la tranquilitat. Els seus entorns, com el Parc Natural dels Ports, ofereixen rutes de senderisme que et porten per paisatges impressionants. El turisme sostenible és la clau per preservar aquest tresor natural.

Economia:

La vida econòmica de Mas de Barberans ha evolucionat amb el temps, mantenint les seves arrels agrícoles i incorporant activitats eco-friendly. Les oliveres que omplen els voltants són testimonis d’una dedicació centenària a la terra.

Fires i Festes:

Les festes de Mas de Barberans són un reflex viu de la seva cultura. La Festa Major, amb les seves tradicionals cercaviles i activitats, omple els carrers d’alegria. Les fires locals destaquen l’artesania i els productes autòctons que són testimoni de la passió dels habitants pel seu territori.

Monuments:

L’església de San Marcos, amb la seva façana de pedra i detalls gòtics, és un testimoni arquitectònic que parla de la fe i la destresa artística dels habitants passats. Les estretes ruelles del casc antic et porten a descobrir racons únics, com la plaça Major, amb la seva font centenària.

Gastronomia:

La gastronomia de Mas de Barberans és un festival de sabors autèntics. Plats com l’oli d’oliva verge extra i la «coca de recapte» mostren la riquesa dels productes locals. Cada mossegada és una oportunitat de connectar amb la terra a través del paladar.

Mas de Barberans, amb la seva bellesa natural i autenticitat, et convida a descobrir els secrets que amaga en cada racó. Un lloc on el temps sembla aturar-se per deixar-te gaudir de la seva història, arquitectura i autenticitat.

Destacats

tot-catalunya.cat  /  C/ Joan Prim, 83 1º Planta -08400 Granollers –  Tel. 93.840.52.90  /  info@tot-catalunya.cat