cropped-logo1.png
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Granja Escola Corral de Neri

Carretera T-203 km 1,8. Camí del Corral de Neri, El Catllar – 43764

SERVEIS DESTACATS

Participa activament en la vida de la granja. A través d’activitats educatives i pràctiques, els participants aprenen sobre la cura dels animals i la gestió sostenible dels recursos agrícoles, fomentant una connexió profunda amb la natura i la vida rural.

Descripció

Visita la Granja Escola Corral de Neri a El Catllar, Tarragona, i descobreix una manera única  d’aprendre sobre la vida rural. 

La nostra granja educativa ofereix activitats pràctiques i tallers per a tota la família, on podreu alimentar i cuidar animals, a més de participar en l’horticultura sostenible. Ideal per a excursions escolars i sortides familiars, Corral de Neri connecta la natura amb l’aprenentatge. 

La Granja Escola Corral de Neri no només ofereix una experiència educativa amb animals, sinó que també té un enfocament especial en la sostenibilitat ambiental. A través dels seus tallers, els participants poden aprendre sobre pràctiques agrícoles sostenibles i la importància de la biodiversitat. A més, les instal·lacions de la granja estan dissenyades per a oferir un ambient segur i acollidor, fent-la una destinació ideal per a excursions escolars i visites familiars que busquen una connexió més profunda amb la natura i l’agricultura tradicional.

No et perdis aquesta aventura educativa única! 

Localització

tot-catalunya.cat  /  C/ Joan Prim, 83 1º Planta -08400 Granollers –  Tel. 93.840.52.90  /  info@tot-catalunya.cat