cropped-logo1.png
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

On Menjar

Golmés: Entre Història i Modernitat

Història:

Golmés, amb les seves arrels profundament arrelades en el passat, narra una història captivadora. Les petjades dels seus avantpassats es manifesten en cada carrer i edifici, convidant a tots a explorar les seves narratives fascinants.

Arquitectura:

L’arquitectura de Golmés és un testimoniatge de la seva rica història. Els edificis centenaris, amb les seves façanes ben conservades, són com pàgines d’un llibre obert que revelen els secrets i les transformacions que ha viscut aquesta comunitat.

Turisme:

Golmés acull els visitants amb els seus racons pintorescs i autèntics. El turisme aquí ofereix una oportunitat d’immersió en la cultura local, amb esdeveniments i llocs que destaquen la bellesa natural i la singularitat del poble.

Economia:

L’economia florent de Golmés reflecteix la seva diversitat i resiliència. Des de l’agricultura fins a les empreses locals, el teixit econòmic d’aquesta localitat contribueix al seu creixement sostenible.

Fires i Festes:

Les festes a Golmés són una explosió de color i alegria. La celebració de la Festa Major o altres esdeveniments festius ofereix una immersió total a les tradicions i la cultura, creant records inoblidables.

Monuments:

L’església de Sant Salvador, un monument majestuós, presideix l’esplanada de Golmés. La seva arquitectura gòtica és un testimoni de la grandesa passada, i la seva presència imponent captura l’atenció i l’admira de tots els visitants.

Gastronomia:

La gastronomia de Golmés és un banquet per als sentits. Plats com la cassola de tros o els carquinyolis locals ofereixen una experiència culinària autèntica que reflecteix l’amor per la tradició i els ingredients frescos.

Golmés, amb la seva fusió de història i modernitat, et convida a explorar els seus racons màgics. Des d’històries antigues fins a sabors exquisits, aquest poble captiva amb la seva autenticitat i encant etern.

Destacats

tot-catalunya.cat  /  C/ Joan Prim, 83 1º Planta -08400 Granollers –  Tel. 93.840.52.90  /  info@tot-catalunya.cat