cropped-logo1.png
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

On Menjar

Fornells de la Selva – Un Rincó d'Encant Mediterrani

Història:

En el cor de la comarca de Girona, Fornells de la Selva té les seves arrels profundament entrelaçades amb la història catalana. Des de la seva fundació amb el nom de «Fornels» a l’edat mitjana fins als esdeveniments que han marcat la seva evolució, cada pedra i carrer narren històries que van des de la conquesta medieval fins a la modernitat.

Arquitectura:

Fornells de la Selva, una paleta arquitectònica que reflecteix els segles de la seva existència. L’encant de la seva església parroquial, amb els seus elements romànics, barrocs i gòtics, és un testimoni visual de l’evolució arquitectònica que ha experimentat la localitat. Els racons amb cases de pedra i carrers estrets transporten als visitants a èpoques passades.

Turisme:

Fornells de la Selva, un destí que convida a descobrir la seva bellesa natural. Rodejada de paisatges que combinen camps verds i boscos mediterranis, la localitat és un refugi per als amants de la natura. Amb rutes de senderisme que ofereixen vistes panoràmiques i l’oportunitat de connectar amb la flora i fauna locals, Fornells de la Selva és una invitació a la serenitat.

Economia:

L’economia de Fornells de la Selva, un teixit diversificat que abraça el seu passat agrícola i mira cap al futur. La producció agrària, les petites empreses i la innovació empresarial converteixen la localitat en un centre econòmic dinàmic. Un equilibri entre tradició i modernitat que impulsa el creixement i la sostenibilitat.

Fires i Festes:

Les festes de Fornells de la Selva, un esclat de color i tradició. La Festa Major, amb les seves processons i activitats festives, omple els carrers d’alegria i unió comunitària. Les fires locals, amb els seus mercats artesanals i gastronòmics, celebren la riquesa de la cultura local i conviden els visitants a experimentar l’autenticitat.

Monuments:

Fornells de la Selva, una exposició viva de monuments que guarden el seu llegat. L’església parroquial de Sant Cugat, amb la seva façana imponent i detalls artístics, és un testimoni de la fe i habilitats artístiques del passat. Les masies antigues amb les seves pedres gastades guarden històries de generació en generació.

Gastronomia:

Els sabors únics de Fornells de la Selva, una experiència gastronòmica que captura l’essència de la regió. Des dels plats tradicionals fins a les creacions més contemporànies, la cuina local reflecteix la passió per ingredients frescos i autòctons. Restaurants amb encant ofereixen una oportunitat d’immersió en els sabors mediterranis.

Fornells de la Selva – On la història es desplega com un pergamí, l’arquitectura parla amb majestuositat, i les festes i fires donen vida als carrers. Descobreix aquest rincó d’encant mediterrani, on la riquesa cultural i la natura es fusionen en una experiència única.

Destacats

tot-catalunya.cat  /  C/ Joan Prim, 83 1º Planta -08400 Granollers –  Tel. 93.840.52.90  /  info@tot-catalunya.cat