El Pont Vell és més que un restaurant és la història d’una família que
va començar amb els pares i que continua amb els fills. Avui, a sis mans, amb la Núria, la incorporació de l’Anna Mercadé a la sala i la seva parella, en Robert Mora, de cap de cuina. Junts donen al restaurant l’equilibri entre tradició i modernitat que sempre ha buscat el fundador, l’Artur.
Els fogons del Restaurant Pont Vell estan dirigits pel cuiner Robert Mora des de 2012. Format a l’Escola d’Hostaleria de Girona, ha completat la formació en les cuines de El Celler de Can Roca, La Fonda Xesc, Restaurant Gastronòmic Hotel Maspassamaner juntament amb diversos estage a França, Anglaterra i Itàlia.
Paral·lelament va realitzar estades a la cuina del Restaurant Pont Vell amb l’Artur Mercadé que el va influir en la seva forma d’entendre i de gaudir de la gastronomia. En aquesta trajectòria quan agafa la direcció de la cuina del Restaurant, marca una línia continuista amb la filosofia de la família però redefinint alguns plats i aportant-ne de nous. Donant la màxima importància al producte i a la seva estacionalitat es selecciona la seva qualitat visitant setmanalment el mercat de Banyoles. La cuina parteix de la base clàssica i es treballa cada plat per què l’estada al Restaurant sigui un moment especial.