cropped-logo1.png
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

On Menjar

Deltebre - Un Retrat Sublim del Cor del Delta de l'Ebre

Història:

Les arrels de Deltebre es remunten als temps antics, amb vestigis arqueològics que revelen la presència ibèrica i romana. Les antigues salines testimonien una història d’intercanvis marítims i la Torre de Sant Jaume, centinela silenciosa, recorda els temps de defensa contra pirates.

Arquitectura:

El nucli antic de Deltebre, amb les seves cases de façanes blanques i carrers empedrats, respira l’essència marinera. L’Església de Sant Miquel, amb la seva estructura majestuosa, és un testimoni arquitectònic de la devoció del poble.

Turisme:

Deltebre és la porta d’entrada a la màgia del Delta. Les rutes en barca pels aiguamolls et transporten a un món de diversitat biològica. El Parc Natural del Delta de l’Ebre, amb les seves llacunes i canyissars, és una joia natural que espera ser explorada.

Economia:

Les terres de Deltebre són el patrimoni de la seva economia. Els extensos arrossars i cultius fructiferes són testimoni de la prosperitat que ofereixen les aigües del riu Ebre. Les activitats pesqueres i les antigues tradicions salineres també juguen un paper crucial.

Fires i Festes:

Les festes de Deltebre són una celebració de la cultura i la vida al Delta. La Festa Major, amb les seves cercaviles i espectacles, convida a tots a participar. Les fires d’artesans i productors locals mostren la riquesa i la diversitat dels productes de la zona.

Monuments:

La Torre de Sant Jaume, amb la seva arquitectura medieval, ofereix un panorama majestuós del Delta. El Pont de l’Il·lustració, que travessa el riu Ebre, uneix Deltebre amb les seves arrels i amb els altres pobles del Delta.

Gastronomia:

La cuina de Deltebre et fa degustar la riquesa del Delta. L’arròs, protagonista indiscutible, es transforma en delícies com l’arròs negre i la paella. Els productes locals com l’anguila, les sípies i els peixos de la zona completen aquesta experiència gastronòmica única.

Deltebre, amb la seva ànima deltaica i la seva diversitat natural, convida a explorar, a descobrir i a connectar amb la terra i el mar. Un refugi de serenitat on la natura i la història es fusionen en una simfonia que ressona a través dels temps.

Destacats

tot-catalunya.cat  /  C/ Joan Prim, 83 1º Planta -08400 Granollers –  Tel. 93.840.52.90  /  info@tot-catalunya.cat