cropped-logo1.png
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

On Menjar

Constantí – Entre Pedres Mil·lenàries i Tradicions Vives

Història:

Les arrels d’Constantí es plongen profundament en la història com un riu que alimenta una terra fèrtil. Des dels seus inicis com a assentament romà fins als esdeveniments crucials de la Guerra dels Segadors, cada pedra a Constantí parla amb la gravetat de l’antiguitat.

Arquitectura:

El patrimoni arquitectònic d’Constantí és una sinfonia de styles. El Pont del Diable, construït durant l’època romana, roman majestuós com un testimoni etern de l’enginy de l’antiguitat. El Castell de Constantí, amb la seva façana imponent, crida l’atenció com una fortificació que ha resistit la prova del temps.

Turisme:

Constantí, amb els seus carrers empedrats i racons pintorescs, és un regal per als amants del turisme amb encant. Els visitants poden explorar les runes romanes, meravellar-se de l’arquitectura del segle XVIII a la Plaça de la Vila i descobrir la bellesa natural del riu Francolí, que abraça la vila.

Economia:

L’economia d’Constantí, enraïzada en l’agricultura i l’activitat industrial, reflecteix la seva adaptació als temps moderns. Les empreses locals contribueixen al creixement sostenible, mantenint alhora un respecte profund per la terra que els ha donat vida.

Fires i Festes:

Les festes d’Constantí són com un mosaic de colors i sons. La Fira de Sant Antoni, amb els seus mercats i atraccions, celebra les tradicions amb entusiasme. La festa major, amb la seva programació variada d’activitats, uneix la comunitat en un esperit de joia i camaraderia.

Monuments:

Els monuments d’Constantí són com guardians silents d’una herència que mai es desvanix. El Pont del Diable, amb els seus arcs majestuosos, transporta els visitants a temps passats. El Castell de Constantí, amb les seves torres que alcen el vol, és una obra mestra que recorda èpoques de grandesa.

Gastronomia:

La gastronomia d’Constantí és un banquet per als sentits. Amb restaurants que ofereixen plats tradicionals i innovadors, els paladars s’embriaguen amb la riquesa de sabors locals. Els vins de la regió complementen cada àpat amb elegància.

Constantí, amb la seva rica història, arquitectura captivadora i esperit comunitari vibrant, convida els visitants a desvetllar els seus secrets i viure una experiència que ressona amb la passió d’un poble que abraça el seu passat i abraça el seu futur.

Destacats

tot-catalunya.cat  /  C/ Joan Prim, 83 1º Planta -08400 Granollers –  Tel. 93.840.52.90  /  info@tot-catalunya.cat