cropped-logo1.png
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Confortermic

Passeig de Francesc Macià, 76-78

SERVEIS DESTACATS

Confortermic a Sant Cugat del Vallès se distingeix per la seva especialització en sistemes de calefacció, incloent estufes i xemeneies de diverses tipologies. L’empresa és coneguda per oferir un assessorament personalitzat, instal·lació professional i un servei post-venda exhaustiu, garantint solucions eficients i adaptades a cada espai i necessitat dels seus clients.

Descripció

Confortermic a Sant Cugat del Vallès ofereix una gamma completa de serveis relacionats amb sistemes de calefacció i estufes. Aquí tens un resum dels seus serveis més destacats:

  1. Assessorament: Proporcionen informació detallada i recomanacions sobre diferents sistemes i models de calefacció, ajustant-se a les necessitats específiques de cada client per garantir una selecció adequada i eficient.

  2. Instal·lació: Realitzen instal·lacions de sistemes de calefacció, garantint una execució ràpida i professional. Això inclou la instal·lació, reparació i manteniment continuat dels equips.

  3. Assistència Tècnica: Ofereixen suport continu amb un equip d’experts disponibles per respondre qualsevol necessitat tècnica, incloent reparacions i manteniment per assegurar el funcionament òptim dels equips.

  4. Deshollinat: Important per mantenir els sistemes funcionant de manera segura i eficient, Confortermic recomana deshollinar els conductes regularment per prevenir problemes com mal funcionament o riscos d’incendi.

Localització

tot-catalunya.cat  /  C/ Joan Prim, 83 1º Planta -08400 Granollers –  Tel. 93.840.52.90  /  info@tot-catalunya.cat