cropped-logo1.png
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

On Menjar

Castellnou de Seana: Riquesa Històrica, Monumental i Gastronòmica

Història:

Castellnou de Seana és un viatge al passat. Cada carrer empedrat parla d’èpoques antigues, revelant les històries que han donat forma a aquesta encantadora localitat, transportant els visitants a temps passats plens de significat.

Arquitectura:

L’arquitectura de Castellnou de Seana és testimoniatge del seu passat noble. Cases antigues de pedra, carrers estrets i l’església parroquial, tots ells dotats d’una autenticitat que reflecteix la grandesa de l’època.

Turisme:

Castellnou de Seana acull els amants de la natura i la història amb els seus braços oberts. El seu entorn paisatgístic, amb rutes turístiques i paratges naturals, ofereix una experiència autèntica que captiva els sentits.

Economia:

L’economia de Castellnou de Seana està anclada en la tradició agrícola i els seus productes locals. Els mercats i les fires són l’epicentre de l’activitat econòmica, oferint productes frescos i autòctons.

Fires i Festes:

Les festes a Castellnou de Seana són una explosió de color i alegria. La Festa Major, amb les seves celebracions animades, mostra l’esperit festiu de la comunitat. Les fires locals són una finestra a la riquesa cultural i gastronòmica.

Monuments:

El Castell de Castellnou de Seana, amb la seva imponent presència, destaca com un monument que compta històries de cavallers i noblesa. Una visita a aquest indret revela les glòries del passat que encara ressonen en l’actualitat.

Gastronomia:

La gastronomia de Castellnou de Seana és un viatge culinari. Plats com la cassola, les coques i els embotits locals ofereixen una experiència gastronòmica única, amb sabors autèntics que captiven els gourmets.

Castellnou de Seana convida a explorar la seva història, admirar la grandesa dels seus monuments i gaudir de l’autenticitat de la seva gastronomia. Un lloc que captiva amb la seva bellesa i autenticitat inigualables.

Destacats

tot-catalunya.cat  /  C/ Joan Prim, 83 1º Planta -08400 Granollers –  Tel. 93.840.52.90  /  info@tot-catalunya.cat