cropped-logo1.png
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

On Menjar

Cassà de la Selva – Un Raco d'Història, Encant i Tradició

Història:

Cassà de la Selva, un testimoni silenciós dels segles que han passat. Les arrels d’aquesta localitat s’enfonsen en el passat medieval, quan els primers assentaments van donar lloc a un teixit comunitari ric en vivències. El seu llegat històric es reflecteix en cada pedra, carrer i rincó d’aquest indret acollidor.

Arquitectura:

L’arquitectura de Cassà de la Selva, una simfonia de temps i estils. Des del nucli antic amb les seves cases de pedra i carrers empedrats fins als edificis moderns que abracen l’elegància contemporània. Cada façana narra una història, creant un paisatge urbà que barreja la tradició amb la modernitat amb gran harmonia.

Turisme:

Cassà de la Selva, un tresor amagat per als amants del turisme rural. Les seves vistes panoràmiques, rutes de senderisme i entorn natural fan d’aquesta localitat un destí inoblidable. El turisme a Cassà de la Selva és una invitació a explorar els seus racons secrets i a connectar amb la natura.

Economia:

L’economia de Cassà de la Selva, un tapís diversificat que incorpora els sabors tradicionals amb l’impuls de la modernitat. L’agricultura i la producció local són pilars fonamentals, mentre que la innovació empresarial impulsa el creixement econòmic. Un equilibri delicat que dóna vida a aquesta comunitat.

Fires i Festes:

Les fires i festes de Cassà de la Selva, una explosió de joia i tradició. Les celebracions locals, com la Festa Major, omplen els carrers d’activitats festives, música i color. Les fires, amb els seus mercats i activitats, són una oportunitat per a la comunitat de mostrar la seva riquesa cultural.

Monuments:

Cassà de la Selva, un museu a cel obert de monuments que parlen del seu passat gloriós. L’església parroquial, amb la seva majestuosa presència, és una obra mestra arquitectònica que atreu les mirades. Els monuments locals, com les cases senyorials i els ponts antics, revelen la riquesa històrica d’aquesta localitat.

Gastronomia:

Els sabors autèntics de Cassà de la Selva, un festival per als sentits. La gastronomia local, amb els seus plats tradicionals i productes de la terra, és una experiència culinària única. Els restaurants, amb la seva cuina exquisida, conviden els visitants a tastar les delícies de la regió.

Cassà de la Selva – Una localitat que embolcalla els visitants en la seva història, captiva amb la seva arquitectura, convida al turisme amb la seva natura generosa i celebra la vida amb festes i gastronomia que deixen una empremta imborrable.

Destacats

tot-catalunya.cat  /  C/ Joan Prim, 83 1º Planta -08400 Granollers –  Tel. 93.840.52.90  /  info@tot-catalunya.cat