cropped-logo1.png
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

On Menjar

Capellades – Encant Històric entre Rius i Muntanyes

Història:

Capellades narra la seva història com una crònica viva que es desplega a través dels anys. Des dels seus inicis com a petit nucli fins als esdeveniments que han forjat la seva identitat, cada carrer i cada placeta parlen d’una herència que es manté viva en cada pedra.

Arquitectura:

L’arquitectura de Capellades és com un passeig a través del temps. El casc antic amb les seves estretes carreretes, les cases amb façanes de pedra i els elements arquitectònics que remunten als seus origens medievals, ofereixen una experiència visual que captiva i transporta als visitants a èpoques passades.

Turisme:

Capellades, amb el seu encant natural i cultural, s’obre al turisme com un llibre que convida a ser llegit. Rutes que serpentegen per les seves valls i ascensions a les seves muntanyes revelen una naturalesa intacta, mentre que les visites als seus museus i monuments ofereixen una immersió completa a la seva riquesa cultural.

Economia:

L’economia de Capellades és un exemple de diversificació i adaptabilitat. Des de les indústries tradicionals fins als negocis emergents, la localitat presenta una simbiosi entre la modernitat i la preservació dels seus valors històrics.

Fires i Festes:

Les festes i fires de Capellades són com una explosió d’alegria que contagia a tots els qui hi participen. Les celebracions tradicionals i els esdeveniments més contemporanis converteixen els carrers en un escenari de color, música i alegria que ressona entre les façanes antigues.

Monuments:

Capellades es converteix en un museu a cel obert, amb monuments que resisteixen el pas del temps. L’església centenària, les muralles que guarden històries inoblidables i altres elements arquitectònics, recorden la grandesa del seu passat.

Gastronomia:

La gastronomia de Capellades és un viatge pel paladar que destaca els sabors locals. Restaurants i tavernes ofereixen plats que combinen la tradició amb la innovació, reflectint la riquesa dels productes autòctons.

Capellades, amb la seva fusió d’història i modernitat, es presenta com un destí que captiva i enamora. Una visita a aquesta localitat és més que un viatge, és una immersió en la riquesa cultural i natural que defineix aquest trosset de Catalunya.

Destacats

tot-catalunya.cat  /  C/ Joan Prim, 83 1º Planta -08400 Granollers –  Tel. 93.840.52.90  /  info@tot-catalunya.cat