cropped-logo1.png
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Calma Espai Terapèutic

C/Barcelona, 3 (Cantonada Anselm Clavé)

SERVEIS DESTACATS

Oferim entre d’altres, una combinació de diverses teràpies naturals com ara l’acupuntura terapèutica i estètica, la reflexologia podal i de mans, l’auriculoteràpia, la maderoteràpia restaurativa, i diverses modalitats de massatge com el Tuina descontracturant i el massatge neurosedant.

Descripció

Descobreix la pau i el benestar a Calma Espai Terapèutic, el teu refugi de salut a Castellar del Vallès.  

A Calma Espai Terapèutic, ens dediquem a millorar la teva qualitat de vida a través de teràpies naturals que combinen l’antiga saviesa de la medicina tradicional xinesa amb tècniques modernes de la medicina occidental. Des de l’acupuntura fins a la reflexologia, cada tractament està dissenyat per adaptar-se a les necessitats úniques de cada client, garantint una experiència personalitzada i efectiva.

No deixis que l’estrès diari afecti el teu benestar. A Calma Espai Terapèutic, la nostra experta Natalia Moreno ofereix una àmplia gamma de serveis terapèutics, incloent massatges descontracturants i neurosedants, auriculoteràpia, i maderoteràpia, entre d’altres. 

Visita’ns per experimentar un entorn acollidor on la teva salut i pau interior són la nostra prioritat. Programa la teva cita avui i comença el teu camí cap a una vida més sana i equilibrada.

Localització

tot-catalunya.cat  /  C/ Joan Prim, 83 1º Planta -08400 Granollers –  Tel. 93.840.52.90  /  info@tot-catalunya.cat