cropped-logo1.png
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

On Menjar

Bellvís: Riquesa Històrica, Monuments Emblemàtics i Tradicions Vives

Història:

Bellvís té l’honor de ser un trosset viu de la història catalana. Les seves carreretes empedrades parlen de temps antics, on cada pedra guarda una història, creant una atmosfera encisadora que ens transporta al passat.

Arquitectura:

Les cases antigues de pedra dóna a Bellvís un encant únic. El castell de Bellvís, amb la seva majestuositat, és un testimoni impressionant de l’arquitectura medieval que ha resistit les proves del temps, oferint una vista espectacular del paisatge.

Turisme: Bellvís acull els amants de la natura i la història amb braços oberts. Amb parcs i entorns naturals, Bellvís ofereix oportunitats turístiques per explorar la riquesa natural i cultural de la regió.

Economia:

L’esperit emprendedor de Bellvís és evident en els seus mercats. L’agricultura i els productes locals són la base d’una economia que es nodreix de la terra, oferint una experiència autèntica als visitants.

Fires i Festes:

Bellvís s’engalana en les seves festes, com la Festa Major, una celebració que omple els carrers de música, colors i alegria. Les fires locals són una finestra al món artesanal i gastronòmic del territori.

Monuments:

El castell de Bellvís, amb la seva estructura impressionant, domina el paisatge i narra històries de valentia i noblesa. Aquest monument històric té una presència que et transporta a èpoques passades.

Gastronomia:

Bellvís és un festival de sabors autèntics. Els plats tradicionals, com el coca de recapte i els xuixos, et conviden a degustar la riquesa de la gastronomia local, deixant-te amb un record culinari inoblidable.

Bellvís t’invita a explorar la seva història, admirar la grandesa dels seus monuments i a gaudir de la seva ànima festiva. Un destí que et captivarà amb la seva autenticitat i bellesa intemporal.

Destacats

tot-catalunya.cat  /  C/ Joan Prim, 83 1º Planta -08400 Granollers –  Tel. 93.840.52.90  /  info@tot-catalunya.cat