cropped-logo1.png
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

On Menjar

Sant Feliu Sasserra – Un Rincó Encisador entre Muntanyes

Història:

Les arrels de Sant Feliu Sasserra es remunten a temps antics, amb evidències històriques que es remunten a èpoques medievals. Les cròniques locals narren contes que ressonen amb l’esperit d’una comunitat que ha preservat amb amor les seves tradicions al llarg dels segles.

Arquitectura:

Sant Feliu Sasserra és com un llibre d’arquitectura obert. Des de l’església parroquial de Sant Feliu, que reflecteix l’esplendor del romànic, fins als masos de pedra que puntegen els voltants, cada estructura parla d’un passat ric i d’una identitat ben definida.

Turisme:

Amb el seu entorn muntanyós i paratges naturals espectaculars, Sant Feliu Sasserra és un refugi per als amants de la natura i els exploradors que busquen tranquilitat. Rutes de senderisme reveladores ofereixen vistes panoràmiques i un contacte íntim amb la natura.

Economia:

L’economia de Sant Feliu Sasserra manté un equilibri notable entre les seves arrels agrícoles i la modernitat. Petites empreses locals i artesans contribueixen a la vitalitat econòmica, creant un teixit comercial que és un puntal per a la comunitat.

Fires i Festes:

Les festes de Sant Feliu Sasserra són autèntiques celebracions de la vida local. La Festa Major, amb les seves processons vibrants i activitats tradicionals, omple els carrers amb alegria. Les fires locals mostren la destresa artesana i els sabors autèntics de la regió.

Monuments:

Els monuments de Sant Feliu Sasserra són testimonis silents d’una història que es desplega amb elegància. L’església de Sant Feliu, amb la seva façana imponent, i el Castell de Sasserra, que corona les muntanyes, són dos guardians que recorden el passat glorios de la localitat.

Gastronomia:

La gastronomia de Sant Feliu Sasserra és un viatge pels sabors locals. Des de plats tradicionals com el «trinxat» fins a postres casolanes com la «coca de recapte», la cuina reflecteix l’autenticitat dels ingredients i l’amor per la bona taula.

Sant Feliu Sasserra, amb la seva atmosfera màgica i acollidora, et convida a descobrir la seva història fascinant i a submergir-te en la seva autenticitat. En cada cantonada, en cada pedra dels seus monuments, la riquesa cultural de la localitat es desplega, esperant ser explorada i apreciada.

Destacats

tot-catalunya.cat  /  C/ Joan Prim, 83 1º Planta -08400 Granollers –  Tel. 93.840.52.90  /  info@tot-catalunya.cat