C/ del Falciot, 31 Torre

SERVEIS DESTACATS

Deixalles JS ofereix una deixalleria moderna a Bigues i Riells per al reciclatge de materials, serveis de recollida selectiva de residus, i programes de formació i sensibilització sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar. La seva tasca transforma residus en recursos valuosos per a la comunitat.

Descripció

Descobreix Deixalles JS: Compromesos amb un Futur Sostenible

Al cor de Bigues i Riells es troba Deixalles JS, una organització dedicada a la sostenibilitat i la responsabilitat mediambiental. La seva missió és clara: transformar residus en noves oportunitats.

Què és Deixalles JS?

Deixalles JS és més que una simple entitat de reciclatge; és un motor de canvi i un far d’esperança per a la comunitat. Els residus no són simplement deixalles, sinó recursos esperant ser reutilitzats, reciclats i reimaginats.

Què fan?

  • Deixalleria de Bigues i Riells: Amb una deixalleria moderna, ofereixen un espai on els ciutadans poden portar materials reciclables, donant una segona vida a objectes com mobles i electrònica que, d’altra manera, acabarien en abocadors.
  • Recollida Selectiva: Faciliten la recollida selectiva de residus, assegurant que cada material es classifiqui adequadament per al seu posterior tractament.
  • Formació i Sensibilització: Eduquen la comunitat sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar, mitjançant tallers, xerrades i campanyes de conscienciació.

Uneix-te a la Revolució Sostenible

Visita la seva deixalleria i descobreix com pots formar part d’aquesta revolució sostenible. Junts, podem construir un món més net, conscient i ple d’oportunitats.

Localització

tot-catalunya.cat  /  C/ Joan Prim, 83 1º Planta -08400 Granollers –  Tel. 93.840.52.90  /  info@tot-catalunya.cat