C/Antoni Soler Hospital, 5 en Viladecavalls

SERVEIS DESTACATS

Descobreix el Bar Restaurant Punt Blau al C/ Antoni Soler i Hospital, 5, Viladecavalls:

  • Menjar Tradicional Català: Plats autèntics amb un toc modern.
  • Especialitats: Suquet de Peix i Costelles de Xai a la Brasa.
  • Terrassa Exterior: Gaudeix dels àpats a l’aire lliure.
  • Reserves per a Grups: Perfecte per a esdeveniments i celebracions.
  • Horari Ampli: Oberts de dilluns a diumenge, de 12:00 a 23:00.

Descripció

Descobreix el Bar Restaurant Punt Blau a Viladecavalls: Una Experiència Gastronòmica Única

Gaudeix de la Millor Gastronomia a Viladecavalls

Al Punt Blau, cada plat és una obra mestra. La nostra carta ofereix una varietat de plats tradicionals catalans amb un toc contemporani, sempre elaborats amb els ingredients més frescos i de qualitat. Des de tapes delicioses fins a plats principals exquisits, el nostre menú està dissenyat per satisfer tots els gustos.

Especialitats de la Casa

No et perdis les nostres especialitats, com el «Suquet de Peix» o les «Costelles de Xai a la Brasa». Cadascun dels nostres plats està preparat amb amor i dedicació per oferir-te una experiència culinària inoblidable. A més, els nostres postres casolans són el final perfecte per a qualsevol àpat.

Un Ambient Acollidor i Familiar

El Bar Restaurant Punt Blau és conegut per la seva atmosfera càlida i acollidora. Tant si véns amb la família, amb amics o per a una ocasió especial, et garantim un entorn agradable on podràs relaxar-te i gaudir de la millor companyia i del millor menjar.

Localització i Horaris

Ens trobaràs a Viladecavalls, un encantador municipi amb molta història i encant. Estem oberts de dilluns a diumenge, des de les 12:00 fins a les 23:00 hores. Durant els mesos més càlids, gaudeix de la nostra terrassa exterior per a un àpat a l’aire lliure.

Visita’ns al Bar Restaurant Punt Blau

No esperis més per descobrir el millor de la gastronomia a Viladecavalls. Visita’ns al Bar Restaurant Punt Blau i deixa’t captivar pels nostres sabors, ambient i atenció al detall. T’esperem amb els braços oberts i un plat deliciós preparat especialment per a tu.

Localització

tot-catalunya.cat  /  C/ Joan Prim, 83 1º Planta -08400 Granollers –  Tel. 93.840.52.90  /  info@tot-catalunya.cat