T-340, 43580 Deltebre, Tarragona.

977 059 084

A l’Hotel – Restaurant Mas de Prades a Deltebre cuinem arrossos tradicionals i marisc fresc. La nostra Casa Rural, amb 5 habitacions i vistes al Parc Natural, ofereix una estada còmoda i acollidora. També disposem de packs romàntics i gastronòmics, a més de serveis integrals per a celebracions en un entorn ideal.

Descripció

Arrosseria i Casa Rural a Deltebre

A l’Hotel – Restaurant Mas de Prades, celebrem la cultura i la tradició del Delta de l’Ebre. Cuinem des d’arrossos tradicionals com l’arròs negre, el de bou de mar o el famós arròs d’ànec del Delta, fins a plats icònics com la fideuada de la Reina amb verduretes i bacallà o els musclos de roca a la brasa. A més, oferim marisc fresc i de proximitat, com les nostres ostres i cloïsses del Delta.

Et convidem a allotjar-te a la nostra Casa Rural. Amb 5 habitacions acollidores, on podràs veient el Parc Natural del Delta de l’Ebre, gaudint d’unes vistes espectaculars als camps d’arròs. Així doncs, també tenim una masia rehabilitada, on oferim tres habitacions còmodes amb tracte familiar. També, inclou llar de foc, cuina, lavabo, etc.

Amb tot això, també pots regalar un lot a qui més estimes. Un pack romàntic, on inclou una nit, una ampolla de cava, sopar gastronòmic al nostre restaurant, bombons i esmorzar amb vistes panoràmiques. Si no, tens l’opció de regalar un pack gastronòmic, que inclou una nit especial amb una deliciosa proposta culinària.

A més a més, oferim un servei integral per a celebracions úniques: càtering, decoració, floristeria, música i molt més, en un entorn immillorable amb jardí, terrassa i un ambient incomparable.

Localització

tot-catalunya.cat  /  C/ Joan Prim, 83 1º Planta -08400 Granollers –  Tel. 93.840.52.90  /  info@tot-catalunya.cat