Carrer Doctor Morales, 17-32. Sant Hilari Sacalm. 

972868009

Benvinguts a la Fonda Rita, una empresa familiar amb més de cent anys d’existència! Situada al centre de Sant Hilari Sacalm, la nostra fonda ofereix un acollidor hostal amb 20 habitacions, tracte familiar i cuina casolana. Perfecte per desconnectar i gaudir de la bellesa del Montseny.

fondarita@gmail.com

Descripció

Fonda Rita: Tradició, Tracte Familiar i Cuina Casolana a Sant Hilari Sacalm

Benvinguts a la Fonda Rita, una empresa familiar amb més de cent anys d’existència!

Situada al centre de Sant Hilari Sacalm, a uns 25 minuts en cotxe del Parc Natural del Montseny, la nostra fonda ofereix un acollidor hostal amb 20 habitacions equipades amb bany privat, TV, calefacció i wifi gratuït. Gaudeix d’un tracte familiar i de la nostra cuina casolana en un ambient càlid i acollidor.

El nostre restaurant serveix deliciosos plats catalans i ofereix menús diaris, de cap de setmana i a la carta. Podràs degustar els nostres esmorzars, dinars i sopars, sempre preparats amb ingredients frescos i locals.

Disposa de servei d’informació turística i servei de bugaderia per fer la teva estada encara més còmoda. Ens trobem a uns 30 minuts en cotxe de les encantadores localitats medievals de Vic i Girona, a una hora de la bonica costa de Blanes i a 30 km de l‘aeroport de Girona.

Localització

tot-catalunya.cat  /  C/ Joan Prim, 83 1º Planta -08400 Granollers –  Tel. 93.840.52.90  /  info@tot-catalunya.cat